Нападателят Валери Домочийски, който читателите на Gong.bg избраха за Играч на мача Черно море – Левски заяви след победата с 2:0 във Варна, че целта на „сините“ е да играят бърз и нападателен футбол. Именно Домовчийски реализира първото попадение в срещата, с което даде преднина на гостите от София.

„Първо искам да благодаря на феновете, че гласуваха за мен. Днес бяхме по-добрият отбор. През първата част владеехме топката, контролирахме нещата. Липсваше ни само гол, който постигнахме през второто полувреме. След това Черно море се отвори и успяхме да вкараме нов гол в края“, коментира Валери Домовчийски.

„Нашата цел е да играем футбол, бърз и по земя. Не ни е цел да играем с дълги пасове. На моменти може би се е получило да има изритани топки, но нашият стил е да играем бързо по земя. Винаги е хубаво да използваме статичните положения, днес успяхме да се възползваме. Не мога да кажа какво сме скрили за финала. Излизаме във всеки мач за победа. Излизаме максимално мобилизирани, за да побеждаваме“, каза още нападателят.

От своя страна старши треньорът на „сините“ Стойчо Стоев, който връчи наградата за Играч на мача, коментира: „Пожелавам му да продължава с голове те си, които на нас треньорите ни донасят усмивки.“