Помощник треньорът на Пирин Добри Митов остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата с 1:3 от Левски на „Герена“. Според специалиста, големият проблем на благоевградчани е допускането на много голове.

„Футболът е игра на голове. Когато не вкарваш, получаваш и губиш. Силен мач, но в крайна сметка губим. В трети мач допускаме по три гола, което не трябва да се случва. Трябва да си направим изводи и анализи, за да не се случва. Получи се иначе добър мач на този тежък терен. Имаше атаки и към двете врати, но в крайна сметка загубихме“, коментира Митов, който води Пирин заради наказанието на Наджи Шенсой.

„Играем добре, създаваме положения, успяваме и да вкарваме, но големият минус е, че допускаме и много голове. Знаехме, че ще ни бъде трудно. Казахме и на футболистите, не играем за първи път тук. Не желая да коментирам съдийството. След като повеждаме, а след това допускаме голове, разбира се, че това е повод за размисъл. Всички мачове са много важни. Всеки мач е финал за нас. Мисля, че имаме сили и възможности да преодолеем отборът на Монтана“, каза още Митов.