Наставникът на Локомотив София Димитър Васев изригна срещу някои от решенията на рефера Станислав Ставров в мача с Лудогорец. Тимът му падна с 1:4 в Разград и така домакините станаха шампиони. Но специалистът явно недоволства за отменения гол на тима му при 0:1, без обаче да назовава тази ситуация. 

"Не мога да кажа, че сме сбъркали, просто в този мач това ни бяха възможностите. Имаме много контузени и наказани, бяхме 16 човека, резервите бяха юноши. Съдията сбърка, видя се едно побутване. Сериозно се притеснявам за феърплея, не знам защо се случи това."

"По същия начин щяхме да го изиграем този мач, сега въпросът е да се възстановим, защото явно в последните два кръга ще се реши класирането за Европа. Сега се вижда една несигурност, момчетата още нямат договори и не се е говорило с тях." 

"Говори се и за лиценза, което не може да е оправдание, но виждаме, че им влияе. Въпросът е обаче в тези два мача да направим всичко по силите си. Трябва да се възстановим, бяхме с юноши и така няма как да се противопоставим на Лудогорец", сподели Васев.

Накрая той говори и за ситуацията с договорите на играчите и своя собствен. Седем футболисти на Локомотив са с изтичащи контракти, както и специалистът. 

"Аз съм последният човек, който ще подпише. Първо искам да знам как ще протекат разговорите с футболистите. И когато разбера с тях какво се случва, тогава ще подпиша", сподели Васев след края на двубоя.