Левият краен бранител на Славия Диего Фераресо не бе много щастлив след загубата с 0:4 от Литекс в Ловеч. Бразилецът с български паспорт заяви, че по принцип е много тежко да се играе в града на люляците, но той не е очаквал толкова негативно развитие на срещата.

Фераресо е бивш кадър на „оранжевите“, които го доведоха в България преди години, а след това той носи екипите още на Локомотив Пловдив, Чавдар Етрополе и Чавдар Бяла Слатина.

„Мисля, че първият гол ни го вкараха много бързо и това реши мача. Направихме грешка при него, после и при втория гол. Ние играем добре, но да играеш тук срещу Литекс е много тежко. Аз съм бил тук и знам. Ние по принцип играем силно, не допускаме толкова много голове. Не знам какво стана. Имаме няколко дни почивка, сега се прибираме и ще видим какво ще каже треньорът“, каза Диего.

„Литекс ми беше първият отбор, тук се чувствам като у дома. Благодаря на Гриша Ганчев, който ме взе и изкарах 2 години. Това обаче не ми пречи да играя. Няма значение дали в Ловеч, Стара Загора или Разград. Чувствах се добре“, добави футболистът.

„Тази двуседмична пауза ще ни помогне да тренираме повече и да разберем къде грешим. Ние ще тренираме. Ние дали ще играем срещу Барселона или Лудогорец, няма значение. Всеки мач е различен. Може да дори да бием Лудогорец там, те не са толкова добре, колкото бяха преди 3-4 години.“

„Трябва да кажа благодаря на феновете, които винаги са с нас, където и да играем. Трябва и да им се извиним, задето паднахме с 4:0. Съжалявам, че така се получи в този мач“, добави Фераресо.