Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че теренът на стадиона в "Надежда" е затруднил максимално отбора му в търсене на трите точки срещу Локомотив София. Двата тима завършиха 0:0 на ужасяваща настилка.

"Мачът беше много труден, Локомотив е стойностен отбор. Днес се старахме, но не се получи добър мач. Но Локомотив е доста солиден, обигран отбор и затова ни спря. Може би изглеждаме спокойни, но теренът е много труден. Ние обичаме да играем с топката, с едно докосване. Нашият отбор е най-добрият, но на този терен не може да се получи нещо добро." 

"А тук дори не можахме да си я подаваме, трябваше да играем с дълги подавания и това ни затрудни.  В Разград ще видите, че имаме много повече качества, отколкото видяхте днес."

"Гледаме към следващия мач и там трябва да победим, Лудогорец винаги играе за победа. Едва ли има проблем с атаката на Лудогорец, всичко е нормално и е ОК. Та вкарахме четири на ЦСКА и пет на Литекс", сподели Дяков пред "Diema Sport". 

Той коментира и ситуацията при отменения гол на Лудогорец. Според него, в тази ситуация Козмин Моци не е направил нищо нередно, но той не иска да се акцентира върху това и отсъждането на рефера. 

"Не видях нищо нередно при гола ни, но реферът така е видял, може и да е сбъркал. Дано само не е умишлено. И ние като играчи бъркаме пасове, и те могат да грешат. И все пак си мисля, че не трябва да ги критикуваме само", сподели още Дяков.