Наставникът, извел Лудогорец до четвъртата му шампионска титла и класирал го в групите на Шампионската лига - Георги Дерменджиев - разкри, че няма да остане начело на тима и през следващия сезон. 

"Аз искам да благодаря на братя Домусчиеви, че повярваха в мен, че бях от началото на този проект. Постигнах много успехи и съм щастлив, че дотук бях с тима. Пожелавам на новия треньор да постигне същото. Благодаря на хората, на целия Разград, много толерантни хора и ще останат в сърцето ми." 

"Мисля, че имах възможността да дам много от себе си тук, предстоят разговори от които всичко ще се разбере", сподели Георги Дерменджиев веднага след двубоя пред камерата на Diema Sport. 

Така последният мач за него е равенството с Берое в последния кръг. Той сподели и кои са били някои от най-тежките моменти за него през изминалата вече кампания, в която тимът беше коронясан с титлата.

"Мача с Берое не искам да го коментирам в детайли, нямаше стойности. Доволен съм от това, че Лудогорец е за четвърти път шампион с пет точки разлика от втория." 

"Изключително съм доволен, защото тази година беше много тежка година още от първия мач с Партизан. Трябваше да се справим с много неща, които знаем само в кухнята си. Но влязохме в Шампионската лига и станахме първият български отбор с точки там." 

"После стана ясно, че ни предстои тежка пролет. Имаше един момент, в който футболисти трябваше да преподписват, но моята цел беше да запазя отбора. Щеше да е добре да имаме нови играчи през зимата, щеше да е добре, имаше насищане на играчите." 

"На мен най-трудно ми беше през втория полусезон. Най-тежко беше, като свършиха мачовете в Шампионската лига", сподели още Дерменджиев веднага след края на двубоя.