Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев се изказа доста категорично след победата с 1:0 над Левски в 21-я кръг на А група. Той каза, че не се притеснява за поста си и ще стисне ръката на всеки треньор на Балканите, който постигне колкото него.

„Разбира се че съм доволен. Не мога да кажа, че сме потеглили трудно, но на напрежението си оказа влияние. Доволен съм, че футболистите успяха да преодолеят това нещо и независимо, че резултатът е минимален за нас са това са три точки“, коментира старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев

„Важното е, че отборът играе. Виждате за какво става дума. Ние играем за точки и затова играта наистина не е тази, която сте свикнали, но това е по-важно. След няколко мача, като се освободят от това напрежение играчите, Лудогорец ще бъде различен. На нас са ни необходими точки. Изоставаме и затова. Едно е да играеш за точки, а друго е да играеш красиво.

Имаме доста момчета, които се възстановяват от контузии, но имаме достатъчно хора, които да ги заместя. Дани Абало не е това, което е той. Същтото е с Мисиджан. Това са водещи футболисти, които ако бъдат на терена е различно“, заяви още наставникът на шампионите.

„Не считам нещата дългосрочно. Играем мач за мач, защото всеки мач е много различен. Оказва се, че след всеки мач имаме проблеми. Очаквам мача със Славия с нетърпение и след паузата всички да са налице.

Попитан за слховете за негова смяна при евентуално поражение от Левски, Дерменджиев отговори: „Аз изобщо не съм притеснен и няма какво да ме притесни. Направил съм достатъчно за този клуб и ще стисна ръката на всеки треньор на Балканите, който направи това, което съм направил аз. Собственикът не е показал, че ще има токаво нещо. Това са неща от хора, които искат да вкарат напрежение в съблекалнята. На тези хора искам да им кажа, че Лудогорец не е като другите клубове и трудно на този клуб може да се вкара външно вмешателство, за да провали клуба. Двамата братя, собственици са изключително разумни и знаят каво да правят и кога“, завърши Георги Дерменджиев.