Защитникът на Монтана Йордан Тодоров заяви, че положението е тима е „много тежко“ след загубата от Левски с 0:1.

„И да е имало нарушение при гола, и да е нямало, съдията не е отсъдил, а резултатът е 1:0 в полза на Левски. Никога не сме се оправдавали със съдиите. Неприятна загуба. Много е тежко, повярвайте“, коментира Йордан Тодоров, който днес изигра своя мач номер 387 в А група.

„Казах ви, че е трудно да се говори. Натрупаха се много загуби. Опитахме се да се надиграваме с Левски. Някои неща се получиха, но получихме гол и загубихме. Имахме 1-2 положения. Честитя победата за Левски“, продължи той.

Тодоров не пожела да коментира предстоящия финал за Купата с ЦСКА и сподели, че преди това отборът му има да играе много по-важни срещи.

„Стига с този финал. Много се говори за този финал. Предстоят ни много по-важни мачове до този финал. Ако не държим едно добро ниво, то няма да сме готови за този мач. Нека да забравим за този мач. Заслужили сме си го и ще го играем.“

За мен е чест, че съм попаднал в тази класация по брой изиграни мачове. Никога не съм се стремял за мачове, класирания и подобни неща. Играя мач за мач. Ще дам всичко от себе си да продължа. Ако един ден усетя, че не съм полезен на отбора си, сам ще си тръгна“, завърши Йордан Тодоров.