Новият треньор на Лудогорец Бруно Рибейро счита, че има достатъчно време за подготовка преди първия официален мач на тима за новия сезон.

Отборът започва с контролите на австрийска земя днес, като първият им съперник е ФК Краснодар. Срещата можете да наблюдавате по Diema sport и Gong Play. Maчът ще следим и на живо в Gong.bg.

„Тук всичко е чудесно, работим усилено за доброто представяне през сезона, стремя се да направя разнообразни тренировки. Естествено, с всяко занимание се опитваме да подобряваме цялостното представяне на тима“, сподели Бруно Рибейро.

„Започваме с контролите, а първият ни съперник е ФК Краснодар. В тези проверки резултатът не е най-важното, разбира се.“

„Чакаме правилните хора, имаме нужда от 3-4 нови попълнения. Говоря всеки ден със собственика. Част от чужденците се присъединиха вече към отбора, няма да рискувам здравословното им състояние, защото не искам да се стига до контузии“, коментира още Рибейро.

„Ще имаме достатъчно време да изчистим неточностите до първия официален мач, този път се надявам да влезем в групите на Шампионската лига под мое ръководство. В първия състав имаме 20 футболисти и около 20 дни за подготовка. Ще се справим“, завърши Рибейро.