Вратарят на Берое Благой Макенджиев заяви след загубата от Черно море, че е престъпление да се играе футбол на такива терени и условия.

„На тези условия … грозна работа, престъпление е да се играе футбол на такива терени и условия, които са толкова страшни за нашето здраве, че няма накъде. Това имат домакините, това предлагат“, коментира Макенджиев.

„Съдията можеше да се погрижи малко по-комфортно да се почувстваме и да има еднакъв аршин и за двата отбора, за да може да се получи някакъв двубой. То фактически не се получи. Те ни ритат, а няма картони. За тях не даде нито един картон, а ние без да ги ритаме имаме сигурно 5-6 картона, плюс неосъдени дузпи и куп други положения, които няма смисъл да коментираме. Поредица от мачове едно и също всеки път“, добави вратарят.

„Липсваше късмет може би, по-добра ориентация при определени моменти и техният гол е липса на късмет. Незаслужено загубихме според мен“, добави стражът на Берое.

„Борбата е оспорвана. От първият кръг е оспорвана и до последният ще е оспорвана. Ние сме длъжни всеки мач да играем за три точки и каквото стане“, каза още Благой Макенджиев.