Испанският халф Мигел Бедоя напусна България, научи Дарик радио. Той няма да играе срещу Берое и ще получи малко по-голяма ваканция от своите съотборници. Същото важи и за
Роман Прохазка, който е наказан за два мача и няма права да играе срещу Берое.

Отборът на Берое посреща Левски в събота от 17 часа в последния, 36-и кръг на българската А група. Мача можете да следите в Gong.bg, да гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да слушате по Дарик радио. 

Случаят с Мигел Бедоя е по-любопитен, защото той има договор с Левски до 30 юни. Най-вероятно испанецът ще започне подготовка с Левски, но бъдещето му е неясно. На този етап няма информация да е приел офертата, която „сините“ му отправиха.

Люпко Петрович държи Бедоя да остане, но пречката е от личен характер. Бившият треньор на Левски Стойчо Стоев коментира преди време, че полузащитникът иска да се прибере в Испания, защото приятелката му предпочита да живеят там.

В крайна сметка преговорите ще продължат и е възможно Бедоя да остане част от Левски. През този сезон той беше твърд титуляр в отбора на „сините“. Мигел изигра 29 мача в А група и реализира шест гола. В началото на първенството беше извън строя, защото имаше здравословни проблеми, които го извадиха от форма.