Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков обясни своята гледна точка около казуса със споровете за назначението на втори изпълнителен директор на "сините". Главният финансист на клуба обяви, че през годините винаги е работил в интерес на Левски.

"Обяснени са нещата за загубите, които генерира Левски, не съм виновен аз, те са от няколко години. Може би феновете ме свързват с нещата, които се случиха в последните години - и финансови и спортно-технически резултати. Като човек, който остава в ръководството трябва да си изживея и негативите."

"Ако съм виновен, поемам своята отговорност. Но през годините съм работил коректно и съм защитавал само интересите на Левски. Не се притеснявам от нищо, представлявал съм клуба и по времето на Сираков, и на Тонев, когато бяха изпълнителни директори, така че това не е проблем за мен", сподели Баждеков.

Той обясни и своето виждане за въпроса с назначението на още един изпълнителен директор, както и дали ще има среща с фенските организации, за да се изчистят различията.

"Притеснявам се само, че се затруднява оперативната работа. Но предполaгам, че г-н Колев ви е споделил какво се е разисквало. Вторият човек ще трябва да е всеки ден тук, да върши оперативната работа, да подписва договори."

"Предстои да се видя с ръководствата на двете фенски организации и да си изясним отношенията и ако сме достатъчно аргументирани, да си стиснем ръцете. Мисля, че когато има различни мнения, важното е нещата да се случват в името на клуба. Понякога в спора се ражда истината", сподели още Баждеков.