Бившият собственик на Левски Тодор Батков е оптимист за бъдещето на клуба тъй като смята, че е оставил "сините" в добри ръце. Той сподели и впечатленията си от новия сектор А, на чието откриване присъства в събота вечерта.

"Това, което ми се струваше невъзможно преди три години и два месеца, се случи. Много съм щастлив и горд, че имах възможността да дам своя принос за любимия клуб. Радвам се, че Левски е в добри ръце и върви нагоре. Доказателство за това е секторът, който открихме", сподели Батков пред клубната телевизия на Левски.

Той сподели, че се надява с построяването на новия сектор да се завърнат и успехите на отбора. Батков също така изрази надежда да види построени и останалите трибуни на стадион "Георги Аспарухов".

"Вярвам, че и резултатите ще дойдат, а с тях и европейските успехи. Добре би било в недалечна перспектива да се направят и останалите сектори и да бъде завършен целият стадион, но дори и това, което е направено на този етап, не е малко", завърши бившият собственик на Левски.