Един от любимците на феновете на Левски от близкото минало французинът Седрик Бардон сподели, че преди време е имал обаждане от хора от ръководството на „сините“, но не и в момента.

„Преди няколко години говорих с някои хора, за да се връщам. Винаги съм казвал, че ако мога да помогна, това е отборът на сърцето му. Ако мога да помогна, както Левски ми помогна на мен, с удоволствие ще го направя. Но вече никой не ме търси. Не са ми казали за какъв пост. Питаха ме, дали имам интерес“, разкри Седрик Бардон.

„Не поддържам много връзка в момента. Поддържах с Игор Томашич и Дани Боримиров, но с другите не толкова много“, сподели Бардон пред екипа на Нова телевизия във Франция.

По темата за настоящата ситуация в Левски, Седрик Бардон коментира: „Трудно е да говоря за това, защото не съм там, за да знам точно. Трябва да се работи с юноши, да ги правят футболисти. Няма толкова много спонсори в България, няма толкова много пари във футбола, така че ако може да имаш добри юноши, може да направиш добър отбор, да продаваш и да се оправиш така. Но не стават така нещата. Вземат се футболисти, които са горе-долу футболисти и се плаща повече, отколкото трябва.“

„Влизането в Шампионската лига беше уникален момент. Бяхме отбор от приятели. Имахме и много качества, но най-голямото качество, което имахме е приятелството. Ние се борихме един за друг, а с това може да направиш много неща. Преди трансфера в Левски бях в криза, излизах от тежка контузия, а Левски ми даде шанс и това винаги ще значи много за мен“, заяви Седрик Бардон и продължи:

„Винаги съм бил щастлив, защото да станеш футболист е уникално и трябва всеки ден да се доказваш. Няма по-хубава работа. Трябва всеки ден да се доказваш. Сега е много по-различно. Работя в офис. Да кажа честно футболът не ми липсва толкова много. Само мачовете ми липсват, но не и тренировките. Вече толкова съм дебел, че не мога да тичам. Това е фирма за временна работа. Търсим работа за шофьори на камиони.“