Новото попълнение на Левски Александър Александров коментира привличането си в тима на Стойчо Стоев и очакванията си от предстоящото със синия клуб.

"Избрах Левски, защото е Левски. Тук мога да продължа с развитието си, избрах най-добрия вариант за мен и моето семейство. Радвам се, че ще бъда част от Левски", коментира Александров.

"Във всички отбори, които се борят за шампион има напрежение, но то държи футболистите да са във най-добра форма, мотивира ги. Моята работа е да играя, аз съм професионалист. Имаше и други варианти, но избрах най-добрия вариант", допълни защитникът.

"Шансовете за титла спрямо Лудогорец са 50:50. С Лудогорец се разделих нормално, с Гонзо и Стойчо Стоев съм работил, познаваме се, но това не е изиграло роля за привличането ми. Няма какво да доказвам на бившите ми отбори, трябва да се доказвам тук на "Герена" и пред треньора ми", допълни той.

"Левски в последните месеци и години тръгва в една възходяща линия, надявам се, да продължи този растеж в отбора и да дойдат и успехите", завърши той.