Цялата детско-юношеска школа на Славия си направи знаменателен деня след столичното дерби с ЦСКА. От най-малки до най-големи, талантите на "белия" клуб се събраха на стадиона в "Овча купел" в неделя, и си направиха традиционните снимки за новия календар на Славия за 2015-та.

Организацията при славистите както винаги бе на ниво, и под строй всички възрасти застанаха пред обектива, за да подготвят кадрите.

Естествено, докато батковците чинно се подреждаха бързо-бързо, и минаваха през процедурата за няколко минутки, най-голямото предизвикателство както пред фотографа, така и пред треньорите, бе да накарат най-малките да стоят мирно.

Домакините в Славия бяха подготвили за родените 2007-ма и 2008-ма екипи, за да бъдат всички истински представители на "белия" клуб.

Близо час отне на треньора на малчуганите Александър Захариев да строи всичките си подопечни пред фотоапарата, а на помощ се притекоха и още от младите наставници в клуба.

Най-важни в крайна сметка бяха доволните, макар и изморени от "тежка" фотосесия, деца, и вероятно още по-доволните семейства, които ще дочакат скоро своите бъдещи футболни звезди на календарите за догодина.