Фен клубът на Левски в Ихтиман отпразнува своята 15-а годишнина с уникално тържество. Домакините се бяха постарали да направят празника си запомнящ се и успяха с пълна сила. 

На сбирката присъстваха представители на НКП на Левски в лицето на Степан Хиндлиян, Владимир Владимиров и Тони Калчев, както и двама от талантите в мъжкия тим - Ради Цонев и Божидар Краев.

"Сините" футболисти благодариха за топлия прием и пожелаха на феновете да бъдат винаги зад отбора и да обичат завинаги Левски, а от своя страна домакините бяха подготвили специална изненада като химнът на "синия" клуб беше изпят от дечица фенове на отбора.

Председателят на фен клуба Георги Котов благодари на футболистите за уважението, както и пожела бъдещи успехи на Левски. Тържеството беше уважено и от кмета на града Калоян Илиев, както и от заместник кмета Тони Кацаров, които членуват във фен клуба.

Краев и Цонев не бяха оставени от феновете и раздадоха куп автографи и снимки, а привържениците от своя страна демонстрираха уважението си и пожелаха още много успехи на любимия си клуб.



Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS