Стотици любители на футбола в България имаха възможност да се докоснат вчера до звездите на Лудогорец. Това се случи в столичния МОЛ “Paradise”, където играчите на Георги Дерменджиев бяха част от промоцията на магазини SportVision, който става основен партньор на Лудогорец при разпространението на официалната екипировка и артикули на шампионите.

Въпреки загубата от Левски, “орлите” се появиха в магазина в добро настроение и не отказаха снимки или автограф на нито един фен, който имаше желание да се докосне до тях.

Групата на Лудогорец бе водена от капитана Светослав Дяков, който бе в компанията на Козмин Моци, Жуниор Кайсара, Владислав Стоянов и Марселиньо.

Желаещите да се докоснат до играчите бяха толкова много, че те трудно смогваха да отделят внимание на всички. Въпреки това, футболистите на Лудогорец направиха щастливи най-вече децата, които искаха да се снимат с тях.

Голяма част от посетителите си закупиха артикули на Лудогорец, с които ще бъдат на стадиона в сряда в мача на годината срещу Реал Мадрид.

Спортната верига е официален партньор на Лудогорец. В магазините й в цялата страна могат да бъдат намерени различни сувенири на шампионите - анцузи, мачове фланелки, шалове, ключодържатели и др.