Привържениците от град Сандански демонстрираха своята любов към "синия" отбор, като направиха шествие преди двубоя с Вихрен. Младите запалянковци се събраха пред фенкллуба в града, сами си измайсториха транспарантите за мача и след това потеглиха към градския стадион, където се игра срещата. По-възрастните фенове на Левски от града, които са посетили не един или два мача на сините останаха доволни, че след тях идва нова вълна от привърженици на клуба.  

"Синя чета", както се казва клубът на привържениците на Левски в Сандански е известен с това, че праща почти на всеки мач, независимо къде из България се играе, свои представители. 

Още с пристигането на Левски в град Сандански младите "сини" привърженици посрещнаха отбора в транспарант, който гласеше: "Сандански ще е винаги с вас". 

Краткият престой на Левски в югозападния град ще се запомни и с посещението на Георги Иванов и част от футболистите в местното спортно училище. Незабравима за жителите за село Старчево, което е близо до Сандански, ще остане и тренировката, която проведе отборът на местното игрище. 

През цялото време на първия подготвителен лагер, играчите и спортно-техническия щаб на Левски усещаха подкрепата и любовта на феновете от град Сандански.