В свободния си полуден от тренировки и мачове Локомотив София не спря с футбола. Сборна формация на железничарите, съставена от представители на шефското и треньорското тяло в клуба се изправи в контрола в Анталия срещу местна формация.

Локо София в състав: Чавдар Цветков, Георги Марков, Кристиян Добрев, Диян Петков и Владимир Манолков срази с убедителното 15:9 смесена формация от играчи на турските грандове Фенербахче и Галатасарай. Съвсем незначителна подробност и детайл от пейзажа е, че „фенерите“ и „сараите“, изправили се срещу локомотивци, бяха просто фенове-любители на футболната игра.

Резултата откри неостаряващият Чавдар Цветков, който на своите близо 62 години няма какво да завижда и на младоците, които сега се подвизават по терените. Бате Чаво даде самочувствие на своите и по-нататък в листата на стрелците се изредиха всички от Локо София. Гошо Марков блесна с някои забележителни асистенции. Кристиян Добрев записа някои впечатляващи попадения, а Диян Петков оправда прякора си Диди-Пелето със супертехнични изпълнения.

В ролята на треньори, а от време на време и играчи, се превъплътиха също домакинът Георги Александров-Джони и шофьорът на клубния автобус Емил Галев.

Двубоят продължи и след изтичането на редовното време, но в аналите ще остане записан само официалният резултат от протокола – 15:9 в полза на българския отбор.

Мачът се игра на кокетното игрище за минифутбол на хотел „Конкорд“, където е настанен отборът на Локо София.

Светослав Табаков, специален пратеник на Gong.bg в Анталия