Заниманието на Левски в сряда беше изгледано от 20-ина привърженици, които оживено коментираха случващото се на един от помощните терени на Спортен комплекс "Георги Аспарухов".

Докато привържениците коментираха индивидуалното занимание на Владимир Гаджев и Линел Катамбала и Божидар Краев на терена в единия му край застана черно куче.

То привлече вниманието върху себе си, но по никакъв начин не попречи заниманието да продължи. Феновете му отделиха внимание като изкоментираха, че не за първи път и не само на тренировки, но и на контролни срещи на Левски е имало кучешко присъствие.

Самото животинче бе благоразположено и след като престоя на тревното покритие няколко минути си тръгна. Това даде основание на зрителите да се пошегуват, че може би кучето е видяло каквото има да се види от заниманието и затова си е тръгнало преди края му.

Остана загадка дали то е "харесало" каращият проби Санти Нгом, който поне до четвъртък ще тренира със "сините". Левски завърши заниманието с двустранна игра, в която футболистите демонстрираха добро настроение в подготовката си за предстоящия мач с Пирин в Благоевград.