Отборът на Левски представи екипите за новия сезон. Титулярният е решен в традиционния син за тима цвят, като новостта е появата на лика на националния герой Димитър Списаревски.

Димитър Списареевски е български летец-изтребител, офицер, поручик, получил кръст за храброст (посмъртно). Родът му е от Кюстенджа. Загива при боен полет, след като сваля тежък американски бомбардировач Б-24 чрез въздушен таран, по време на бомбардировките на София през Втората световна война.

Ликът на Списаревски личи и на останалите два екипа – вторият (жълт) и третият (светлосин). От Управителния съвет на Левски са решили именно този герой да бъде почетен, заради 100-годишнината от неговото раждане.

По време на презентацията от ръководството на „сините“ обявиха началото на новата кампания „Върни се на стадиона“.

Членът на УС на Левски Андрей Арнаудов сподели по време на представянето: „Ние помним историята си и е добре всички да я помнят. Радваме се, че с този клип започваме кампанията „Върни се на стадиона“. Надяваме се, че новият сектор ще направи така, че много хора да се върнат на стадиона.“

Иван Христов допълни: „Тази година имаме удоволствието да обявим най-големия асортимент от фен артикули, които Левски някога е пускал на пазара. Отговорността е изцяло на маркетинг отдела. На 22 май за мача срещу Славия на ст. Георги Аспарухов ще бъде отворен чисто новият фен магазин на отбора. За следващата година са предвидени изключителни кампании.“

В магазина титулярният екип на Левски ще се продава на цена 69 лева.