ПФК Левски изказва своята искрена признателност и благодарност към всички фенове, които се включиха днес в акцията „Да почистим стадион „Георги Аспарухов” чрез съобщение на официалния си сайт.

Ето какво още написаха към феновете си от „синия“ лагер:

Инициативата бе изцяло на привърженици на тима, които се организираха в социалните мрежи, за да дадат своя принос в подръжката на съоръжението. Спонтанната инициатива увлече десетки „сини” сърца, като на „Герена” дойдоха дори хора от провинцията.

Още в ранните часове феновете се събраха с чували, ръкавици, инструменти и заредени с много ентусиазъм се захванаха с разчистването на бурените и храстите, които в летния сезон бяха избуяли между седалките на сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов”.

Инициативата на привържениците бе уважена от изпълнителния директор на клуба Константин Баждеков, който заяви лично своята благодарност към хората и се включи в почистването.

„Искам да ви поднеса искрената си благодарност за това, което правите днес. Именно такива инициативи показват колко силна е „синята” общност, когато е обединена и колко много можем да постигнем, когато сме заедно. Времената са трудни и само когато клуб и фенове действат като едно цяло ще успеем да се върнем на върха”, заяви Баждеков пред събралите се фенове.

Привържениците от своя страна заявиха своята готовност да помагат с каквото могат на клуба и занапред да превърнат подобни инициативи в традиция. Активно в почистването се включиха и много деца.

Благодарим ви, „сини” фенове!

Само Левски!