Изграждането на новия феншоп на стадион Лазур навлезе в етап на монтаж на основната желязна конструкция и полагане на подови настилки.

Магазинът на площ от близо 100 кв. м. се строи на мястото на ротондата в източния край на стадиона, до билетна каса №1.

Очаква се до срещата с Ботев Пловдив на 24 октомври да бъде поставени покривът и монтирана модерната термоалуминиева дограма. Така помещението ще бъде затворено и ще може да се работи вътре в него, без да се влияе от евентуално влошаване на метеорологичните условия.

Най-оптимистичните прогнози са новата придобивка да отвори врати през месец ноември. В магазина ще се продават само клубни артикули на Черноморец Бургас.

На стадион Лазур вече работи магазин за фенове, който се намира до входа на централното фоайе. От него могат да се купят всички продукти с логото на акулите.

Въпреки паузата в шампионата и четирите дни почивка, които им даде клубното ръководство, повечето от футболистите на Красимир Балъков въртят обиколки и водят самостоятелна подготовка, за да поддържат формата си, въпреки.

Заедно с готвещите се по желание, редовни занимания под ръководството на Трендафил Терзийски водят Пламен Крумов, Енис Хайри, Николай Кръстев, Матиас Морис и Хектор Гонзалес. Всички се чувстват добре и тренират с настроение след добрия старт на отбора.