Георги Фиданин, Васил Панайотов и Марио Близнаков преминават в Монтана и утре ще направят първа тренировка с елитния тим.

Атакуващият халф Марио Близнаков сподели, че е преминал успешно функционалните изследвания в София в изминалия петък и веднага след това е поканен да се яви на първото занимание от 09:00 часа на 21 юни. Поканата е отправена лично от изпълнителния директор на клуба Румен Панайотов.

„Той е упорито и можещо момче , наблюдавал съм го като футболист по време на контролни срещи с фланелката на Банско и Пирин Гоце Делчев. Очаквам да се отчете по достоен начин, и с разумната си и резултатна игра да оправдае оказаното му доверие от наша страна”, сподели шефът на елитния тим.

Днес Марио Близнаков заяви, че заедно с Георги Фиданин и Васил Панайотов пътуват с кола в посока Монтана за да отпочинат и се явят в понеделник сутринта на тренировка с фланелката на новият си отбор.

Първата седмица тимът ще тренира при местни условия, а след това в продължение на две седмици ще бъдат на лагер сбор в Банско.