Монтана изпусна да победи Калиакра в Каварна при гостуването си от втория кръг на А група и двата отбора завършиха 0:0.

През първото полувреме двата отбора играха предпазливо и равностойно. В 19-та минута Мирослав Антонов стреля опасно, но топката мина в страни от лявата странична греда на вратата на Господинов. В 27-та минута Чипилов излезе сам срещу Господинов и го прехвърли, но Димитров изби топката пред гол линията.

Калиакра отговори на опасностите пред Йордан Господинов и в 32-та минута Станчев подаде към Садула, който навлезе в наказателното поле на Монтана и стреля, но Христо Иванов успя да избие топката.

В последните минути на първото полувреме отново по-опасните положения бяха пред вратата на Калиакра. В 34-та минута Личков стреля силно от пряк свободен удар, но право в ръцете на Господинов. Десет минути по-късно в 44-та Илиев се възползва от грешка в отбраната на Калиакра и стреля, но над напречната греда.

Началото на второто полувреме бе лошо за Калиакра. В 50-та минута Светослав Петров влезе много грубо в краката на Мирослав Иванов и получи директен червен картон от съдията Ивайло Стоянов.

Футболистите на Монтана имаха надмощие до края на срещата, но така и не успяха да реализират победно попадение. В 75-та минута Георги Аврамов стреля опасно в долния ляв ъгъл на вратата на Господинов, който плонжира и спаси.

Единственият шанс през вторите 45 минути за Калиакра бе в 86-та минута, когато след груба грешка в отбраната на Монтана топката попадна в Стефанов, който се озова в добра ситуация и стреля, но покрай вратата на Христо Иванов.

Така Калиакра вече има актив от 4 точки след първите два кръга в А група, а Монтана спечели първа точка.