Футболистите на Литекс Георги Миланов и Момчил Цветанов са под въпрос за сблъсъка с ЦСКА този уикенд. Състоянието на Георги Миланов се подобрява, но все още не е сигурно, че той ще бъде напълно готов за дербито в неделя. Същото важи и за Момчил Цветанов. Халфът бе повален от стомашен вирус в понеделник преди младежката квалификация срещу Австрия.

Литекс ще тренира едноразово до неделя, когато е дербито с ЦСКА. Двубоят от 14-ия кръг на "А" група на Градския стадион в Ловеч започва в 16,30 часа. След последното занимание в събота шампионите ще се съберат на режим в ловното стопанство "Бялка", информира официалният сайт на клуба.

Старши треньорът Атанас Джамбазки има кадрови проблеми. Той няма да може да разчита на възстановяващия се след операция национал Николай Бодуров. Защитникът се готви по специална програма от началото на седмицата, но все още не е започнал тренировки с топка.

Капитанът Небойша Йеленкович също пропуска мача, след като претърпя операция. Възстановяването на халфа върви много добре. В момента той е на рехабилитации в Сърбия, но ще се върне в Ловеч в края на седмицата, за да наблюдава на живо дербито с ЦСКА.