Каращият проби в Левски Ивайло Димитров сподели в интервю за Гонг, че има голямо желание да заиграе в тима на Станимир Стоилов.

„Ще остана тук до събота. Надявам се тогава да играя и каквото стане след това. Станимир Стоилов каза, че е доволен от физическото ми състояние. Днес направих втора тренировка, ще видим нататък, какво ще се получи. Желанието ми е да заиграя в Левски,” коментира роденият през 1989 година нападател на Брендфорд.

„Приятели сме с Киш. Виждали сме се заедно с баща ми. Той ми е един от любимите футболисти в националния отбор. Всеки иска да стане като Бербатов. Засега играе добре в Тотнъм. Ако остана тук, ще ми е малко трудно да се адаптирам, защото от шестгодишен съм в Лондон. Освен Бербатов в Англия са Мартин Петров и Божинов. Много футболисти вече идват в Англия. Там е футболът,” отсече младокът.

Иво Димитров ще се прибере в Англия след контролата на Левски с Локомотив Пловдив. Ако бъде одобрен от Станимир Стоилов, ще се върне в София, за да продължи подготовка с Левски.

„Баща ми е от Левски и заради това ме прати тук. Гледах ги в Шампионската лига срещу Челси. Добри са, хубаво е че български тим игра в този турнир”, каза още Ивайло Димитров.