Звездата на Лудогорец Козмин Моци се върна към един от върховете в кариерата си. Става въпрос за двубоя със Стяуа, който класира тима му в групите на Шампионската лига, а него превърна в легенда на разградчани заради спасяванията. 

Но освен да отрази изстрели от 11-те метра, той реализира и едно от попаденията. А по признанията му, това е била първата реализирана дузпа в кариерата му. Оттогава той вече е щатен изпълнител за Лудогорец от тази позиция. 

"Вкарах няколко попадения за отбора си от дузпа, сега вече ми се гласува доверие за това. За първи път бих дузпа срещу Стяуа, която вкарах. После няколко момчета изпуснаха в следващите двубои и така аз застанах да бия и засега се справям добре", сподели Моци пред медиите в родината си. 

Той говори и за предстоящото Европейско първенство във Франция. Очаква се бранителят да е сред титулярите за северните ни съседи в мачовете им от груповата фаза, но той се надява това да не са единствените им двубои на този форум. 

"Естествено, че искам да се изправя срещу всички съперници на Европейското, особено Испания. Ако победим тях, ще излезем от групата. Лично аз се надявам това да се случи и не просто да стигнем осминафиналите, но и да продължим много по-напред", сподели Моци.