Младите футболисти на Левски допуснаха поредно поражение без да отбележат гол. Този път те загубиха с 0:2 от румънския Арджеш в контролна среща играна в Агия Напа.

Мачът започна равностойно, като първи шанс да открият резултата имаха „сините”. В 14-та минута Табаков стреля отдалеч, но Хотобок изби топката в корнер.

Букороя центрира в наказателното поле на Левски и Генев се опита да пресече подаването, но за сметка на това си отбеляза автогол.

Само 120 секунди по-късно Букороя центрира в наказателното поле на Левски и Генев се опита да пресече подаването, но за сметка на това си отбеляза автогол.

През втората половина на първото полувреме футболистите на Левски имаха преимущество, но не успяха да реализират малкото създадени положения пред румънската врата.

В 34-та минута Огнянов стреля от фаул, но топката срещна напречната греда, след което се върна в наказателното поле и бе поета от Сашо Киров, той бе съборен в наказателното поле, но съдията показа знак играта да продължи.

Пет минути по-късно Ели Зизов шутира изненадващо от фаул, но Хотобок с плонж успя да избие топката в ъглов удар.

В 40-та минута Балтанов центрира от ляво, Огнянов стреля с глава от 7-8 метра, но не затрудни вратаря Хотобок, който улови топката без проблеми.

В 58-та минута на мача По-малко от четири часа, след като пристигна в Кипър Ричард Еромоигбе влезе в игра без да е провел нито една тренировка с Левски през 2008 година. Бразилецът Лусио Вагнер също се завърна в игра за „сините”.

В 81-та минута Вайколец се възползва от грешка в отбраната на Левски, излезе сам срещу Митрев и със силен шут оформи крайния резултат в срещата.

На 13-и февруари Левски ще изиграе поредната си контрола от втория подготвителен лагер в Кипър, като шампионите ще се изправят срещу Артмедия.