Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не пожела да коментира случая със задържаните футболисти на „армейците” Маркиньос и Фелипе Машадо снощи. Двамата, заедно с национала Лусио Вагнер от Левски бяха арестувани за нарушаване на обществения ред.

„В България има закони и всеки, който живее тук трябва да се съобразява с тях. Нека не коментираме за момента. Искам да се видя с футболистите и да говоря с тях, да чуя тяхното мнение. Дотогава няма да коментирам нищо”, заяви Младенов.

Той допълни, че двамата играчи на „червените” са добре и ще разчита на тях за предстоящия мач на тима в сряда.

„Ще разчитам на тях. Както и на всички останали в нашата селекция. Те са добре и могат да играят футбол. Надявам се още днес да се видим и да коментираме някои неща и след това да мислим изцяло за мача в сряда”, продължи наставникът на ЦСКА.

Не виждам нищо лошо, че са се събрали семейно и са празнували годежа на Машадо в неделя вечер. Оттук нататък, какво е станало, как е станало, ще го разберем по-късно. Като не знам каква е истината не мога да коментирам. Каквото и да кажа в момента мога да сбъркам. Предпочитам да разбера от тях лице в лице какво се е случило, а аз оттам насетне ще преценя доколко това е истина и доколко не е”, завърши Стойчо Младенов.