„Излизаме и играем единствено и само за победа срещу Локомотив Сф в неделя” – заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов в интервю за Гонг.

„Няма значение, че по този начин бихме могли да улесним задачата на Левски в битката им за първото място. Ние сме ЦСКА и трябва винаги да играем за победа!”

Наставникът на „червените” заяви, че летвата за лятната селекция е вдигната много и ще се търсят изключително класни попълнения за новия сезон.

Преди два дни, след контролата срещу Славия /2:0/, Младенов обяви, че освобождава бразилеца Фелипе Саад, тъй като той с нищо не превъзхождал много от по-младите играчи на клуба. В тази връзка, няма да се купува „на килограм”, а ще се търсят попълнения за конкретни постове.

Във връзка с поредната контузия на възлов играч – Йордан Юруков, треньорът на ЦСКА заяви, че в тима му има достатъчно равностойни футболисти, които могат да заменят липсващ техен колега.

„Желая успех на Станимир Стоилов в двата мача на България срещу Беларус” – завърши Младенов по повод официалното назначение на наставника на „сините” за предстоящите две евроквалификации.

 

Чуйте цялото интервю със Стойчо Младенов.