Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че трябва да се спре разпродажбата на играчи, която се прави всяка зима и лято.

„Нищо не ме притеснява. Дадохме възможност на тези футболисти, които взеха по-малко участие в контролите до този момент. Многото смени също попречиха за нещо по-добро”, сподели специалистът.

„Видяхме един Муса Гай, който с всеки изминал мач се справя все по-добре. Гай със сигурност ще бъде привлечен. Ще разговарям с Ланзаат, който ако иска да остане в ЦСКА ще трябва да даде повече от себе си”, добави наставникът на „червените”.

„Искам на 9-и да излезем в състава, с който ще играем в шампионата. Всяко лято и зима се правят селекции, а не отбор. Надявам се да задържим тези футболисти и аз съм изразил това мое желание към ръководството”, коментира старши треньорът на ЦСКА.

„Напуснаха ни четирима играчи, които бяха важни за нашия отбор. Ще бъде пагубно за нас, ако се разделим с още някои футболисти. Моето желание е да задържим ядрото от футболисти и да прибавяме качество”, завърши Стойчо Младенов.