„Концентрацията в ЦСКА вече е налице. Скандалните събития от средата на седмицата вече отшумяха и мисля, че няма да се отразят на играта на отбора в утрешната среща срещу Вихрен” – това коментира наставникът на „армейците” Стойчо Младенов пред Гонг.

Треньорът заяви, че не е съгласен с мнението, че на „червените” предстоят само лесни мачове до края на първенството. „Всеки се стреми да играе на ниво срещу нас и да показва най-доброто от себе си. В никакъв случай не бих казал, че ни остават само лесни мачове до края. Още повече, че срещаме няколко от отборите, борещи се за оставане в групата”.

„Надежда ще имаме до тогава, докато я има. Длъжни сме да спечелим всичките си срещи, ако някой друг сбърка ние да сме подготвени. Дори обаче да отпадне теоретичната възможност за шампионска титла, ще продължа да залагам на основните титуляри, тъй като искам от всеки да се доказва във всеки един момент.”

Попитан как върви възстановяването на контузените играчи, Младенов изрази увереност единствено относно Тиаго Силва, който може да се появи в игра в един от последните кръгове на шампионата.

Наставникът на ЦСКА даде разяснения и около очакваните двама сенегалски играчи. „Ще направя една контролна среща в последната седмица на първенството. Разноските се поемат от тяхна страна, така че ние не губим нищо. Ще ги видим, ще ги преценим, току виж пък от някои от тях излезе нещо добро”.