Стойчо Младенов заяви след контролата със Славия, че е не е доволен от дошлия на проби бразилец Фелипе Саад и че ще предпочете да заложи на юноши.

„Една учебна игра, това мога да кажа само, където имах възможността да видя доста от нашите юноши, а и да преценим качествата на Фелипе. Това е втора седмица, която работя с него. Откровено казано не ми харесва, не е това, което търсим. Вие виждате, че имаме юноши, които показват изключителни качества на тая възраст, по-добре да лансираме някой юноша отколкото да привличаме футболисти като Фелипе. Той има добра визитка, обаче в тия две седмици не показа това, което е на визитката.”

Относно спекулациите за мача с Локомотив София Стойчо Младенов каза:

„Винаги сме играли за победа и ще продължаваме да играем за победа. Просто не си заслужава да се коментира тази тема. ЦСКА е отбор, който търси победа във всяка една среща. Ние като спортно-техническо ръководство сме прекалено много взискателни за да подценяваме който да било мач, още повече Локомотив София, където винаги са ставали много добри и силни мачове.”

За Трика и Тиаго Силва треньорът заяви:

„На Трика му е предложен договор. Мисля, че днес или утре ще приключим с него. Тиаго Силва продължава да се възстановява, да се лекува. С неговото решение дали да остане или не, аз ви казах, в края месеца, в края на шампионата.