Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след равенството 0:0 с Видима Раковски днес, че е доволен единствено от играта на своите футболисти през втората част.

 

„Изцяло проспахме първото полувреме. През втората част се вдигнахме и започнахме да играем така както аз искам. За жалост обаче ни попречи малшанса и нямахме късмет при положенията на Удоджи. Подходихме с голям аристократизъм към този двубой, а и отборът на Видима Раковски затваряше пространствата с по осем футболисти пред своята врата”, коментира наставникът на ЦСКА след равенството с Висима Раковски.

 

На въпрос дали е видял промяна в поведението на футболистите си в сравнение с мача срещу Спартак Варна през уикенда, Младенов отговори: „Видях такава единствено през вторите 45 минути.”

 

Наставникът на „армейците” също изрази съжаление, че за пореден път ще трябва да прави рокади в отбраната си за предстоящия сблъсък с Пирин в събота след травмата на Никола Вуядинович, който напусна терена със счупен нос.

 

„Неприятно е, че отново ще трябва да правя промени в защита заради травмата на Вуядинович. Много нарушения с лакти срещу наши футболисти останаха незабелязани. В крайна сметка хубавото в случая е, че и нашите конкуренти сбъркаха. Надявам се срещу Пирин футболистите ни да излязат пределно мобилизирани и концентрирани, за да не се получават вече такива мачове”, завърши Младенов.