Наставникът на ЦСКА остана доволен от двубоя срещу Берое в Стара Загора, който „червените” спечелиха с минималното 1:0 благодарение на попадението на ФЛорентин Петре две минути преди края.

„Отличен мач. Създадохме куп голови положения и само можем да съжаляваме, че си тръгваме с победа от един гол. Мисля, че през целия мач надигравахме противника, който в същото време нямаше нито един удар към нашата врата”, коментира Младенов.

„Още през първата част създадохме изключително много голови положения, но така и не отбелязахме гол. Можехме да се поздравим с много по-убедителна победа, но в крайна сметка това е футболът. Важното е, че запазихме самообладание и спокойствие и продължихме да играем правилно. Може би позагубихме 7-8 минути, след като сменихме схемата на игра, но след това всичко си дойде на мястото”, допълни старши треньорът на ЦСКА.

„Все още не мога да кажа, че сме шампиони, въпреки тази победа. Ние разсъждаваме по-малко по различен начин си се опитваме всячески да го предадем на футболистите. Гледаме мач по мач, а какво ще стане на края, предстои да видим”, завърши Младенов