Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от минималната победа на своя тим. „Червените” се наложиха с 1:0 над холандския втородивизионен Камбуур.

„Мисля, че направихме едно прилично първо полувреме. Представихме се еднакво добре във фаза защита и фаза атака. Имахме 100-процентови ситуации за повече голове, но успяхме да отбележим само един. През втората част направихме много смени и е нормално играта ада загуби своя ритъм, но бяхме по-напористи в офанзивен план и създадохме три голови ситуации”, коментира наставникът на „армейците”.

„Аз обаче съм доволен, тъй като отборът успя да постигне това, което искаме в дефанзивен план, а като тръгнем на скорост и в офанзивата, надиграваме тотално съперника”, каза още Младенов.

„Единственото притеснение, което има, е времето. Дай Боже, да ни стигне времето и да се обиграе съставът!”, заяви треньорът на ЦСКА.

На въпрос, дали всичко със заплатите на футболистите е наред, Младенов каза: „Играчите няма неплатени заплати! Единственото нещо, което трябва да получат, са премии от миналия шампионат. Те ще бъдат платени при нашето прибиране преди турнира „Play Station”. Така, че в това отношение нямаме проблеми”.