„Тулуза е един сериозен противник, за който трябва да съберем нужната информация, за да се представим добре. Можеше да ни се падне по-лесен съперник, но това е жребия. Когато съм добре запознат ще коментирам по-подробно играта на французите. Ще имаме записи от всичките мачове на Тулуза”, заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов на днешния брифинг пред журналисти на базата в Панчарево.

„Ние сме отборът с по-голям опит като история, но имаме много неопитни футболисти с малко мачове в УЕФА. Гледах записа подробно, но оценката ми не се различава с вчерашната. Равностойно първо полувреме, но след това бяхме по-добрият отбор и този, който повече търсеше победата. Вярвам, че в следващите мачове ще продължаваме да подобряваме играта си”.

„Надявам се да се подкрепим с още един състезател. Имаме нужда от още един краен защитник. Не ми се иска да продаваме някой състезател. От този момент нататък до зимната пауза не искам да се разделям с никого”.

„Велизар Димитров е единственият футболист с контузия. От утре ще преценявам дали той ще може да играе с Видима. Мисля, че състезателите разбират това, че нямаме право да подценяваме нито един противник”, допълни специалистът.

По повод целите на отбора в евротурнирите Младенов заяви: „Ще бъде изключително добре да влезем в групите, но ако не успеем няма да правим трагедии. Ние сме нов и млад отбор от два месеца и половина с много нови попълнения. Ще имаме нужното търпение към тях, времето ще работи за нас”.