Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че има забавени плащания към футболистите на „червените”, но те няма да бойкотират отбора по никакъв начин. На пресконференцията след победата над Борац (Чачак) от турнира „Плейстейшън”, Младенов заяви: „Ръководството ни предостави отлични условия за подготовка, в Правец и в Холандия. Но от финансова гледна точка наистина има забавяния, но се надявам преди старта на шампионата всичко да е изчистено, за да може футболистите да мислят само за играта.”

Младенов отбеляза: „Колкото и старание и желание да имат футболистите, това се изчерпва. Но гладна мечка хоро не играе”

Картотекирането на играчи за УЕФА приключва утре, но Младенов не смята, че някои от новите няма да бъде картотекиран по финансови причини. „Не мисля, че ще се стигне до нещо такова,” каза наставникът.

Стойчо Младенов остана доволен от видяното на двубоя между ЦСКА и Борац, особено от видяното през второто полувреме. Той изрази надеждата си срещите от турнира „Плейстейшън” да се явят като една добра последна проверка за възможностите на „армейците”.

След края на пресконференцията обаче, Младенов се видя заедно с Александър Томов и членът на управата на клуба Емил Костадинов. Срещата между тримата в една от канцелариите на стадиона продължи над час и половина.