Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след контролата срещу Рилски спортист (5:1), че състоянието на контузените Неи, Велизар Димитров, Александър Тунчев и Куидо Ланзаат продължава да е тревожно и те твърдо няма да вземат участие в домакинството срещу Черно море в събота в мач от първенството на „А” група.

„И четиримата отпадат, знаете че имаме и наказан играч в лицето на Петре, така че вероятно ЦСКА ще изглежда доста различно в събота.

Знам, че и противникът има много футболисти с травми, но въпреки това ние не трябва да се отпускаме, а сме длъжни да подходим с нужното уважение и респект към мача. Днес останах изключително доволен от младите играчи и по всяка вероятност още от следващата седмица ще привлича трима от тях за постоянни тренировки с първия тим.”

За показания червен картон на Никола Вуядинович в контролата, Младенов допълни:”Ще говоря с Никола, но явно той е бил изнервен от сутрешната тежка тренировка. Знаете, че в официалните мачове той не прави подобни неща, така че няма да обръщаме голямо внимание на това.”

Стойчо Младенов заяви още, че е доволен от този график с постоянни контроли през делничните дни и, че той ще продължи в седмиците, когато няма мачове от турнира за купата на страната.