Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви преди заминаването на „червените” за Испания на Аерогара „София”, че в отбора няма бойкот по повод вчерашния протест на футболистите за неизплатени заплати.

„Заминаваме в добро настроение. Винаги съм бил в добро настроение и оптимистично настроен. Бойкоти няма. Грешно го разбирате. Нищо не крия от вас. Доколкото видях просто това бе един мълчалив призив. Никой от футболистите не е казал лоша дума срещу някой от ръководството”, коментира Стойчо Младенов.

Специалистът все пак застана за тима си и индиректно подкрепи действията на футболистите си, които вчера тренираха с извадени джобове.

„Няма треньор, който да тръгне срещу отбора си. Нормално е да застанем зад тях. Все пак е обидно, когато на някой му се каже нещо и това не се изпълни. Трябва обаче да забравим това, което се случи вчера”, каза още Младенов.

Треньорът на „армейците” допълни, че няма никакви проблеми с организацията на лагера на ЦСКА в Испания. Появиха се информации, че „червените” ще пътуват с влак, но Младенов опроверга тези слухове.

„Ще пътуваме със самолет. Щом пътуваме мисля, че всичко е уредено. В Испания трябва да подобряваме и развием потенциала, който притежаваме като отбор. Искаме да започнем пролетния дял от шампионата с победа.”

Младенов също отхвърли спекулациите относно привличането на нападателя на Ботев Георги Какалов.

„Нямам коментар за Георги Какалов. Аз не съм изявявал желание да имам Какалов в състава си. Ако някой го иска, то със сигурност не съм аз. Колкото до Чиликов - да, исках да го продадем, тогава когато намерим адекватен вариант за негов заместник”, завърши наставникът на ЦСКА.