„Това, че не победихме не ме притеснява, не това е най-важното в контролите”, заяви старши треноьрът на ЦСКА Стойчо Младенов специално за Гонг след контролата с турския Бурсаспор, завършила 1:1.

„Аз съм много доволен от противника, защото бяха груби и агресивни в единоборствата. Това е добре, защото в България също ще е така”.

„Липсваше концентрация и затова не съумяхме да оползотворите възможностите си. Нормалното е да има натрупана умора в играчите от тези дълги лагери. Аз съм доволен от тяхното противодействие срещу добре организиран съперник”.

Попитан дали е доволен от нападателния тандем Неи-Велизар Димитров, Младенов заяви:

„Двата играят за първи път заедно. Радвам се, че и двамата са в добро здравословно състояние. В следващите срещи ще отработваме както и тях, така и другите звена".

„Много съм доволен от условията в Боровец, радвахме се на голямо внимание от домакините. В Холандия нивото като база беше много добро", отговори специалистът на въпрос дали е доволен от подготовката на отбора".

"Имаше нужната организация и отборът израства от мач на мач. Няма да бъде трудно да определим титулярни 11. На повечето постове имаме по 2 човека”.

„Възможно е да привлечем както десен, така и ляв защитник”, допълни Стойчо младенов.