Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов смята, че интригата в първенството се е завърнала. „Има интрига. Това е хубаво. Повече хора ще идват по стадионите. Надявам се нашата публика да се завърне. Имаме крещяща нужда от присъствитео на феновете ни. Надявам се на следващия домакински мач, а и в Дупница да дойдат и да ни подкрепят”, заяви наставникът на „червените”.

Валентин Илиев, който бе временно отстранен от отбора заради сбиването с Жозе Фуртадо, отново тренира с основната група. „Даде му се възможност, върнахме го в отбора. Той е важен играч като всички останали. От днес нататък ще бъде на разположение на спортно-техническото ръководство”, обясни Младенов.

Треньорът на „армейците” очаква груба и агресивна игра от Марек в предстоящия мач от 28-ия кръг в А футболна група. „Очаквам Марек да играе агресивно и грубо срещу нас. Надявам се, че съдията (Станислав Тодоров) няма да позволи неспортсменска игра и ще свири обективно двубоя”, заяви Младенов.

Наставникът изказа своите съболезнования за президента на Локомотив Пловдив Александър Тасев. „Каквото и да реши футболният съюз, ние ще го приемем. Но ако отлагат един кръг би трябвало да отложат всички мачове от него”, каза треньорът.