Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че има забавяне на заплатите, но е крайно време ръководството да вземе мерки.

„Доволен съм от това, което направихме в Анталия. Постигнахме това, за което бяхме отишли там. Работихме за издръжливост. Доволен съм от старанието на абсолютно всички футболисти”, сподели наставникът.

„Не минахме и без леки проблеми с контузени футболисти. Освен Неи всички други са възстановени. Надявам се нападателят да се възстанови до мачовете ни в Испания. Селекцията е отворен процес. На този етап нещата са повече от добри. Съжалявам само за десния бек, който искахме от ОФК Београд Стефанович, тъй като по ред причини не успяхме да го привлечем”, добави специалистът.

„Засега отзивите за Ненад Настич, който е на проби са добри. Малко е рисковано да взимам играч, който не съм гледал. Съжалявам, че днешната проверка пропадна, тъй като трябваше да взема решение. На този етап искам Чиликов да остане, тъй като друг нападател не бе закупен, за да си позволя да се разделя с него. Разбира се право на ръководството е да избира кой да купува и кой да продава. До този момент устояваме на медийните атаки всеки ден”, коментира наставникът на „армейците”.

„За момента успяваме да предпазим играчите, но е крайно време ръководството да вземе мерки. Да при нас има забавяне на плащанията, но се надявам всичко да се изчисти. За всяко нещо си има хора в ЦСКА. Разговарял съм с Пламен Марков относно повиквателната на Велизар Димитров и това, че той все още не е възстановен от операцията и ще се реши в последния момент участието му в националния отбор”, сподели Стойчо.

„Георги Градев е комплексиран син юноша на Левски. Той говори за някакъв триъгълник, който никога не е съществувал. Разбира се аз работя с този мениджър Байтек. Той ме консултира за футболисти от Бразилия, но мога да кажа, че той никога не е бил свързан с Лео Лима и Соуса. От сегашните футболисти единствено представлява Фелипе Машадо”, допълни наставникът на „червените”.

„Притежавам записа на предаването, в което Градев ме нападна и ще се консултирам какво да правя с моя адвокат. Градев ми се предлагаше като адвокат за едно дело, което водех във ФИФА и ме убеждаваше да прекратя отношенията си с адвоката, който вече ме представляваше, тъй като той имал много по-силни връзки във ФИФА и щял да спечели. Сами си направете извода за какъв човек става въпрос”, завърши Стойчо Младенов.