Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви след победата над Вихрен с 5:0, че Валентин Илиев ще бъде допуснат да тренира с отбора в понеделник. Централният защитник бе временно отстранен от отбора и му бе отнета капитанската лента след като се сби на тренировка със съотборника си Жозе Фуртадо.

„Заради доброто му поведение, а и това, с което Вальо е допринесъл до този момент за отбора, бил е винаги за пример с изключение на случката, по всяка вероятност в понеделник ще бъде допуснат да тренира с отбора”, каза наставникът

„Какво мога да кажа за мача, логично по-добрият победи” – заяви Стойчо Младенов за двубоя с Вихрен, където треньор е бившият защитник на ЦСКА Филип Филипов – „Радвам се, че днес имах възможност да изляза срещу един наш кадър, от нашата школа – Фичо. Искам да му пожелая успех, защото наистина ЦСКА се нуждаят от кадри.”

Относно изтичащия през лятото договор на Еуген Трика треньорът на „червените” заяви:„Чакаме г-н Томов да се върне и смятам, че ще се приемат необходимите разговори. Конкретна оферта към Трика е отправена, той трябва да каже дали я приема.”