Глобата на Хосе Гарсес не е заради нощен живот, научи Гонг. Във вторник нападателят бе глобен с 40% от месечното си възнаграждение от Стойчо Младенов, но не заради похожденията на панамеца в столичните дискотеки.

В интервю Младенов заяви, че няма да прави разследване и не го интересува къде ходят играчите му, стига да си вършат работата на терена. Въпреки здравословните проблеми на съпругата на Гарсес, старши треньорът на „червените” е заявил на нападателя, че е задължително да пътува за Ксанти, където ЦСКА игра контрола по време на паузата в първенството.

Ел Пистолеро обаче категорично е отказал да тръгне със съотборниците си за Гърция.

В деня на заминаването на тима за южната ни съседка Гарсес не се е явил на сбора и дори не си е вдигнал телефона, за да уведоми къде се намира.След час чакане на базата в Панчарево, клубното возило потеглило, но без Пистолеро. Това още повече е разгневило Стойчо Младенов, което е и главната причина панамецът да се раздели със солидната сума от 8000 евро.

Междувременно друг от нападателите на ЦСКА Георги Чиликов все още чувства силни болки в дясното бедро получени по време на контролата с Ксанти и по всяка вероятност няма да пътува с тима за Благоевград за гостуването на тима срещу лидера Пирин.