Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от играта на своите футболисти в контролната среща с гръцкия първодивизионен Верия. „Армейците” не успяха да победят спаринг съперника си и двубоят в Катерини завърши наравно 2:2.

„Доволен съм въпреки нервите, които се появиха в един определен момент от мача. Доста състезатели от тези, които играха, са участвали много малко във вътрешното първенство. Представиха се добре. Всъщност ние направихме тази контрола, за да подобрят игровия си ритъм тези, които нямат много възможност да го правят в официални мачове. Надявам се, контузията, която Кирил Котев получи, да не е сериозна”, заяви треньорът на „армейците”.

„Ние очаквахме точно това – да дойдем, да направим една добра проверка, да ни се противопоставят максимално. Гърците играят много агресивен футбол. Именно по този начин играха и срещу нас днес. Трябва да има такива срещи”, смята Младенов.

„Момчетата ми са подготвени много добре във физическо отношение. Показват го във всички мачове. Нормално е на някои от тях да им се натрупват много мачове, но те са професионалисти. Ние работим върху тяхното възстановяване. Надявам се, в тези три кръга до края на есенния полусезон да покажем най-доброто от себе си и да вземем полагащите ни се три точки във всеки един двубой”, заяви Стойчо Младенов.

Треньорът на ЦСКА заяви, че почти при всички положения ще разчита на националните футболисти в състава си за мача с Черноморец от 13-ия кръг на А група. „Само да са живи и здрави! На място ще видим, какво е състоянието им. Те са важни играчи, така че когато се съберем, ще преценим, на кого можем да разчитаме”, завърши Младенов.