Новото попълнение на Лудогорец – черногорецът Младен Кашчелан, даде първото си интервю за Гонг, веднага след като беше представен от ръководството на клуба.

Идвам тук по препоръка на треньора Петев. Разговарях с него и той ми представи ситуацията в клуба, такава, каквато е. В Лудогорец се работи качествено, за което говорят и резултатите. Отборът е първи в класирането и продължава напред за купата. Така че не мислих много дълго и пристигнах в София. Много бързо направихме договора с ръководството на клуба, което ми потвърди думите на треньора, че в Лудогорец има отлична организация, който този сезон ще преследва най-високи цели.

За какъв срок подписа договор?

Това е нещо между мен и клуба, което не бих искал да става публично достояние.

Запознат ли си с амбициите на Лудогорец?

Разбира се. Това са и моите амбиции. Просто амбициите на клуба и моите лични се припокриват. Най-напред ще се опитаме да се преборим за титлата в първенството и купата на страната, а после ще се пробваме в квалификациите на Шампионска лига

Видя вече отбора в игра. Как ти се струва?

Видях това, което съм чувал и което очаквах. Отборът играе с къси пасове и трудно губи топката. Всичко е организирано и дисциплинирано.

Как си с подготовката? Тренирал ли си?

Да, тренирал съм. Не съм тренирал само в последните няколко дни, но мисля, че няма да е проблем да наваксам в следващите дни.

Готов ли си утре да започнеш да тренираш?

Зависи от треньора.

А от кой клуб идваш? Бил си преотстъпен в Полша?

Да, в ЛКС Лодз.