Вратарят Божидар Митрев и защитникът Йордан Милиев се сработиха добре на… карти. Двамата от началото на лагера на сините в Кипър та до последния ден бяха неразделна двойка. Те играеха срещу халфа Лъчо Балтанов и нападателя Ники Димитров- Хичо.

Божката и Данчо в началото ядоха много бой от Лъчо и Хичо, но с течение на дните двамата, в резултат на боя, се сработиха. В средата на лагера двете двойки започнаха да си разменят победите.

Обикновено карето се събираше да играе във фоайето на хотела и винаги събираше кибици, които да гледат и анализират срещите. Още повече, че срещите преминаваха интересно и с бурни реакции.

Предпоследните няколко дена Ники и Лъчо пак отупаха няколко пъти поред Милиев и Митрев. Това роди и израза „Не си човек, Хичо” във връзка с това, че не проявява милост към съперниците.

Насъбрали много негативни отзиви в себе си и желание за мъст, Данчо и Божката изригнаха в събота вечерта и бяха безкомпромисни. Изляха си върху Хичо и Лъчо цялата сила и си върнаха с познат резултат – 7:2. Дори не бе нужно на тримата юноши на Левски да обясняват на Милиев за какво става въпрос.

Загубилата двойка оспори резултата и се закани, че на лагера в Турция отново ще има за клиенти вратаря и защитника. Хичо и Лъчо се успокоиха и с това, че на победителите няма да „им върви в любовта”, а на тях бяха сигурни, че ще им върже още със завръщането в София.

Специално за Гонг Митрев и Милиев позираха с жълти фанелки и каретата карти, които най- често им се падаха. Те продължиха и с тренировките за следващите срещи с Балтанов и Димитров.